Boravak na Zlatiboru zaslužuje potpun ugođaj  zbog čega Vam nudimo odmor jednom od najlepših  zlatiborskih hotela –  CMC „Klub Satelit”.

Smeštajni kapacitet objekta čini dvanaest soba i osam apartmana različitih stilova i toplih boja u kojima će Vas, u znak dobrodošlice, sačekati flaša vina, voće i drugi pokloni. Luksuzno opremljeni, poseduju sve što je potrebno za potpuni komfor i apsolutno uživanje: LCD televizore, DVD plejere, room service koji je dostupan u bilo koje doba dana i noći, mini bar, sef, telefon, bežičnu internet konekciju i druge pogodnosti.

Tokom boravka u „Klubu Satelit“ na raspolaganju će Vam biti različiti sadržaji: zatvoreni bazen, đakuzi, mini teratana, igraonica za decu, sauna, kozmetički tretmani i razne vrste masaža.

Hotel-Klub-Satelit-Zlatibor-1.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-2.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-3.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-4.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-5.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-6.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-7.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-8.jpgHotel-Klub-Satelit-Zlatibor-9.jpg