Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks “Palisad” već četiri decenije gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa.

u svojoj ponudi ima 257 soba, rasporedjenih u 4 bloka, koje su opremljene udobnim krevetima, funkcionalnim kupatilima, televizorima, telefonima i mini barom., tu je I 60 savremeno opremljenih apartmana koji zadovoljavaju raznovrsne potrebe gostiju i moderne standarde svetskog hotelijerstva.

U glavnoj zgradi „Palisada“ smešten je čuveni „Beli salon“ i predsednički apartman, nekada omiljeni dnevni boravak predsednika Tita.

Gostima je na raspolaganju i kongresna sala sa 650 mesta, ski servis, fudbalski i teniski teren, kuglana, stoni tenis, bilijar. Lociran je u samom centru Kraljevih – Partizanskih voda, u neposrednoj blizini jezera, okružen stazama za šetnju.

Hotel-Palisad-Zlatibor-1.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-3.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-2.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-5.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-4.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-6.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-7.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-11.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-12.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-10.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-9.jpgHotel-Palisad-Zlatibor-8.jpg